Hvorfor bliver min dagsorden ikke overført?

Hvis der er gået mere end 30 minutter, og din dagsorden ikke er dukket op i FirstAgenda, skal du som det første sikre dig, at dagsordnen i det hele taget er blevet overført til os.

Tjek om jeres upload-klient kører:

Tjek først og fremmest hvornår jeres upload-klient sidst har kørt. Det gør du på følgende måde:

• log ind via https://web.firstagenda.com
  • klik på "Indstillinger" i venstremenuen (har du ikke adgang til "Indstillinger", skal du kontakte en administrator for organisationen)
  • scroll ned af siden til du finder kategorien "Upload-klient"
  • tjek tidsstemplet for seneste upload

Upload-klienten er gået i stå:

Når tidsstemplet for "seneste forbindelse" er tidligere end tidspunktet du har publiceret din dagsorden.

Tag fat i jeres it-afdeling og få dem til at genstarte "scheduled task" der kører "eDagsordenStarter.exe" (evt. navngivet som "FirstAgendaStarter.exe").

Upload-klienten kører:

Når tidsstemplet for "seneste forbindelse" er senere end tidspunktet du har publiceret din dagsorden, kører upload-klienten men den har ikke fundet din dagsorden. Så skal du have undersøgt om dagsordenen er landet i kildemappen.

Kildemappen er mappen hvor dagsordenerne lander i, inden de overføres via upload-klienten til FirstAgenda. Mappen ligger på jeres egen server i organisationen. Hvis du ikke har adgang til kildemappen, skal du kontakte jeres it-afdeling i din organisation, som har adgang til denne mappe.

Tjek om dagsordenen er på listen over "Fejlede dagsordner"

Kan du se dagsordenen her, kan du tyde hvad fejlbeskeden er her:

Hvis upload-klienten kører og kildemappen er top:

Og din dagsorden ikke kan ses på listen over "Fejlede dagsordner", kontakt FirstAgenda Support: support@firstagenda.com