Hvordan frigiver jeg et møde fra et ESDH-system?

Artiklen her beskriver, hvordan du frigiver møder i udvalg med ESDH-integration.
Klik her for at læse om hvordan du frigiver en dagsorden der er oprettet manuelt i Prepare

Når du har publiceret din dagsorden i dit ESDH-system, skal du efterfølgende sørge for at frigive den i FirstAgenda. Dagsordnen skal være frigivet i FirstAgenda for at kunne læses af mødedeltagerne. Som regel går der et kvarters tid efter frigivelsen i dit ESDH, til dagsordnen ligger klar i FirstAgenda. Du vil blive notificeret, når dagsordnen er klar.

Bemærk: har du frigivet et møde til et nyt udvalg, skal du være tilmeldt udvalget som dagsordensamler med rettigheden "Læs ikke-frigivet version", før du kan se mødet i mødeoversigten.

SÅDAN FRIGIVER DU DAGSORDNER I Prepare - med integration:

• klik på menuen Møder
  • klik på den orange pil til højre for den dagsorden, du gerne vil frigive

(hvis du har du overført en dagsorden, der er ældre end 14 dage, skal du huske at tilpasse datofelterne øverst på siden)

• du får nu vist en detaljeret dagsordenoversigt, som har en processlinje øverst, hvor du kan se, om din dagsorden er klar til frigivelse.

• hvis der grønt flueben ud for både Filer og Behandlet, er din dagsorden klar til frigivelse
  • klik på den orange Frigiv-knap.
  • efter du har klikket på Frigiv, får du vist et skærmbillede med et kommentarfelt. Her har du mulighed for at skrive en kommentar om den dagsorden, du er i gang med at frigive. Kommentaren vil være synlig på forsiden af FirstAgenda og i den notifikationsmail, som mødedeltagerne modtager. Hvis du fjerner fluebenet ud for Notificér udvalgsmedlemmer, vil mødedeltagerne ikke få en notifikationsmail om, at dagsordnen ligger klar i FirstAgenda. Men notifikationen vil stadig ligge på forsiden af FirstAgenda, såfremt I ikke har slået Historik fra.

• først ved klik på Frigiv bliver dagsordnen tilgængelig for udvalgets medlemmer, og disse vil modtage en mail om, at dagsordnen ligger klar i FirstAgenda.