Hvad er et historisk udvalg?

Når et udvalg gøres Historisk, bliver det placeret nederst i ventrenavigationen i læsedelen af FirstAgenda. Mødedeltageren vil således ikke længere kunne se udvalget under "Mine udvalg", men vil i stedet finde udvalget under overskriften Historiske udvalg. På den måde forstyrrer et "gammelt" udvalg ikke, når en mødedeltager logger ind for at læse dagsordner i aktuelle udvalg.

Selv om et udvalg er gjort historisk, fungerer det som et hvert andet udvalg: Der kan stadig publiceres dagsordner fra et ESDH-system i udvalget, og mødedeltagerne vil stadig kunne se sine noter og markeringer på dagsordner og referater i det pågældende udvalg.

Sådan gør du et udvalg "Historisk":

• klik på menuen Udvalg
  • vælg det udvalg, som skal gøres historisk
  • aktiver markeringen for Historisk udvalg og klik på Gem

Klik på ON for at gøre udvalget historisk

Udvalget er nu historisk. Skal udvalget genaktiveres, skubber du skyderen tilbage igen, så den bliver grøn. Husk at gemme.