Download beslutninger i et samlet referat

Hvis du som dagsordensamler eller mødeansvarlig har lavet beslutninger til mødets dagsordenpunkter, kan du have brug for at samle alle beslutninger i ét enkelt dokument. Det kan være, at du skal bruge det samlede referat til arkivering, eller at du vil videresende det til interessenter, som ikke deltog på mødet.

Vær opmærksom på, at det samlede referat kun er muligt at downloade på møder, der er produceret i FirstAgenda. Dagsordner, der er overført fra et eksternt ESDH-system, har ikke denne funktion.

Se eksempel på referat

Sådan downloader du et samlet referat i PDF-format:

• klik på "Læs dagsorden" i venstre hjørne
  • gå til et møde med beslutninger på og tjek at alle beslutninger er frigivet
  • klik på knappen "Hent samlet referat

Du har nu downloadet alle dine beslutninger i en samlet PDF.