Hvordan slår jeg Afstemning til?

Hvis du ikke kan se funktionen Anvend Afstemning inde på dit udvalg, så skal du allerførst skrive til FirstAgenda supporten: support@firstagenda.com for at få slået funktionen til på din organisation.

Sådan aktiverer du afstemning på et udvalg

• Vælg Udvalg i venstremenuen
  • Ud for Anvend Afstemning klikker du på knappen så den bliver grøn
  • Husk at klikke på Gem

Afstemning er nu slået til på alle punkter i dit udvalg. Øverst på hvert punkt kan mødedeltagerne se afstemningsknapperne: For, Imod og Undlad.
Se hvordan mødedeltageren afgiver sin stemme

Husk, hvis et udvalgsmedlem eller en ekstra deltager ikke må stemme på et punkt, så skal du sørge for at brugeren bliver fjernet fra det fortrolige punkt.
Se hvordan du fjerner en bruger fra en fortrolig sag

NB Indtil videre kan mødedeltageren kun stemme i web-løsningen.