Hvor ser jeg afstemningsresultatet?

Du kan hurtigt se, hvad mødedeltagerne har stemt.

• Klik på Møder i venstrenavigationen
  • Find dit møde på mødeoversigten og klik på den orange pil yderst til højre
  • På mødets topmenu klikker du på INDSTIL
  • find det punkt du vil se afstemningsresultatet på og klik på Hent PDF ud for Afstemning
  • PDF’en åbner nu i browseren (hvis PDF'en ikke åbner direkte i fanen, så klik på den nye fane ved siden af som hedder Aspose)

Nu kan du hurtigt få oveblik over, om alle har stemt, hvem der har stemt hvad og hvornår de har stemt. Desuden fungerer afstemningsarket som gyldig dokumentation på afstemningsresultatet.

Download afstemningsarket, hvis du f.eks. skal bruge det som bilag i mødereferatet.

Et nyttigt tip

Hvis I skal stemme om flere forslag på en og samme indstilling, så skal dagsordensamleren huske at hente en PDF ned, inden I stemmer igen. På PDF’en med afstemningsresultatet vil dagsordensamleren kunne skelne mellem de forskellige afstemninger ved hjælp af klokkeslættet