Hvordan opretter jeg et dagsordenpunkt?

Se her hvordan du opretter dagsordenpunkter

For at kunne oprette punkter til en dagsorden, skal du allerførst sikre dig, at du står på det rigtige udvalg og har valgt det rettet møde.

SÅDAN OPRETTER DU DAGSORDENPUNKTER:

• klik i titelfeltet under overskriften Dagsordenpunkter og bilag

Opret et dagsordenpunkt

• indtast en titel til dagsordenspunktet i feltet
  • ønsker du at anvende alfanumerisk punktnummerering (f.eks. 1.a), indtastes dette ved at klikke på punktnummeret.

Lukkede punkter

• tag stilling til, om punktet skal være åbent eller lukket. Klik på den orange hængelås for at lukke punktet. Hængelåsen vil så se sådan ud  Lukket dagsordenpunkt  når punket er lukket. Hvis du undlader at klikke på den orange åbne hængelås, betyder det, at punktet vil være tilgængeligt for hele organisationen (såfremt mødet og udvalget også er åbent).

Hvis mødet er åbent, har du altså mulighed for at differentiere adgangen til de enkelte punkter på dagsordnen. Åbne punkter vil være synlige for alle i organisationen, hvorimod lukkede punkter kun vil være synlige for udvalgets medlemmer. Adgang til et lukkede punkt har du mulighed for at indsnævre yderligere. Læs mere om hvordan du fjerner udvalgsmedlemmer fra et lukket punkt.

OPRET INDHOLD TIL PUNKTET:

Når du har oprettet punktet, er du klar til at skrive eller uploade indhold til punktet.
Du kan vælge, om du ønsker:

• A: at uploade sagsfremstillingen som et dokument eller
  • B: at skrive punktets indhold i teksteditoren

Upload en sagsfremstilling

A: Upload SAGSFREMSTILLING SOM DOKUMENT:

Hvis du allerede har dannet sagsfremstillingsdokumentet uden for FirstAgenda, som for eksempel en Word- eller PDF-fil, er det letteste at uploade dokumentet på punktets sagsfremstilling.

• klik på feltet med "den orange sky" (eller træk den valgte fil hen på feltet)
  • vælg det dokument, du ønsker at tilknytte via Windows Stifinder. Du kan tilknytte Office-dokumenter som Word, Excel og PowerPoint, PDF og diverse billedfiler.

Vigtigt: Max filstørrelse pr. dokument er 100 MB.

• ønsker du at fjerne filen igen, klikker du på skraldespands-ikonet, som vises yderst til højre, når du har uploadet et dokument.

B: SKRIV indholdet i SAGSFREMSTILLINGEN:

Vælger du i stedet funktionen Skriv indhold, har du mulighed for at indtaste punktets indhold i en teksteditor. Ved anvendelse af værktøjslinjen – det vil sige ikonerne over indtastningsfeltet - er det muligt at formatere teksten, indsætte og fjerne hyperlinks m.m. Du skal ikke gemme dit skrevne indhold undervejs, da FirstAgenda gemmer automatisk.

Skriv indhold til dagsordenpunkt

Hvis du ikke har yderligere at føje til punktet, men blot vil oprette næste punkt, klikker du på det orange "+", som du finder under det punkt, du netop har oprettet.

Opret næste punkt på dagsorden

BILAG - HVORDAN TILFØJES DE?

Hvis du har bilag, der skal tilføjes punktet, kan du se her, hvordan du tilføjer bilag.