Hvordan frigiver jeg et FirstAgenda møde?

Denne artikel beskriver, hvordan du frigiver møder der er oprettet i FirstAgenda.

Skal du frigive et møde der er sendt fra et ESDH-system, skal du følge denne artikel: Sådan frigiver du møder, der er overført fra et ESDH-system

Sådan frigiver du et møde i FIRSTAGENDA - uden ESDH-integration

• Klik på Møder i venstremenuen
  • For at frigive klikker du på pilen yderst til højre under kolonnen "Gå til" (bemærk at pilen vises ud for alle møder - også de møder, der er frigivet, og de møder som er ved at blive oprettet)

• Hvis du ikke har ændringer til dit møde, klikker du på Behandl

• Når mødet er klar til frigivelse vil fanen "Frigiv" skifte til orange og blive klikbar
  • Klik på fanen "Frigiv"
  • Frigivelses-siden vises.
  • Skriv eventuelt en kommentar til mødedeltagerne og klik dernæst på "Frigiv"-knappen nederst til højre for at frigive

Info: Skriv en kommentar i feltet, hvis du har en vigtig besked til udvalgets medlemmerne. Måske vil du huske dem på, at mødet afholdes i et andet lokale end sædvanligt. Kommentaren bliver en del af den e-mail, som sendes til udvalgets medlemmer.

Ønsker du ikke, at udvalgets medlemmer skal notificeres om frigivelse af dagsordnen, skal du huske at fjerne markeringen ud for "Notificer udvalgsmedlemmer​"