Hvordan ændrer jeg i en frigivet dagsorden?

Denne guide beskriver hvordan du ændrer en frigivet dagsorden der er oprettet via den manuelle mødeoprettelse i FirstAgenda. Hvis du benytter et udvalg med integration, skal du foretage ændringerne på dagsordnen i jeres ESDH-system, hvorefter du følger den normale frigivelsesprocedure, så den ændrede dagsorden bliver overført til FirstAgenda.

Nedenfor kan du læse, hvordan du ændrer et frigivet møde, du har oprettet manuelt i FirstAgenda.

SÅDAN ÆNDRER DU EN FRIGIVET DAGSORDEN:

Hvis du efter frigivelse af en dagsorden ønsker at ændre indholdet, finder du frem til mødet således:

• klik på Møder i venstremenuen og vælg herefter det møde, du ønsker at redigere
  • klik på Redigér-knappen yderst til højre i mødelisten

• du kommer nu ind på oversigten med dagsordenpunkter
  • klik på de punkter, du gerne vil redigere eller tilføj flere

Ændring af mødets titel, mødedato/titel og information

• vil du rette i mødets metadata (mødetidspunkt, info osv.) klikker du på blyant-ikonet øverst

• klik på Behandl, når du er færdig med at redigere
  • når dagsordenen er færdigbehandlet, klikker du på Frigiv, hvorefter ændringerne i din dagsorden nu vil være synlige for brugerne.

Husk: at den 'gamle' version vil blive erstattet af den nye version du lige har ændret i.