Hvorfor kan jeg ikke se en mødedeltager i “Status for godkendelse"?

Det kan skyldes at mødedeltageren ikke var udvalgsmedlem, inden du aktiverede godkendelse på punktet. Klik på “Ja, tilføj brugere” for at få mødedeltageren ind på listen.

Det kan også skyldes at mødedeltageren endnu ikke har aktiveret sin invitation til FirstAgenda og derved ikke har en aktiv bruger. Dette er nødvendigt, før det er muligt at sætte en mødedeltager til at godkende i FirstAgenda.