Hvad kan vi hjælpe med?

Hvordan nulstiller jeg en brugers tidligere godkendelse?

I nogen tilfælde kan det være nødvendigt at nulstille en brugers godkendelse af en dagsorden/et dagsordenpunkt på grund af ændringer i dokumentet eller lignende. I disse tilfælde er brugerens godkendelse ikke længere gyldig, og der er derfor et behov for at notificere brugeren om at logge ind og godkende igen.

Sådan nulstiller du en brugers godkendelse

  • log ind i FirstAgenda
  • klik på Møder i venstremenuen 
  • vælg den aktuelle dagsorden og klik ind på fanen Indstil 
  • find punktet med godkendelse aktiveret og klik på bruger-ikonet 
  • sæt et flueben ud for de brugere, som har status "Godkendt xx/xx/xxxx", og som du ønsker at nulstille

  • klik på knappen Nulstil godkendelse for valgte brugere
  • en dialogboks vises, hvor det fremgår, om du ønsker at nulstille godkendelsen for de pågældende brugere
  • klik på Ja, nulstil godkendelser

Du har nu nulstillet brugerens godkendelse, og brugeren modtager en mail, om at der mangler en godkendelse til dagsordenpunktet.

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?