Hvordan aktiveres godkendelse på et dagsordenpunkt?

"Tillad godkendelse" skal være aktiveret på et udvalg, før du kan sætte et dagsordenpunkt til godkendelse. Læs hvordan du aktiverer Godkendelse-funktionen på et udvalg

Sådan aktiverer du godkendelse på et dagsordenpunkt

• log ind i FirstAgenda
  • klik på Møder i venstremenuen
  • vælg din dagsorden (husk "Tillad godkend" skal være aktiveret i udvalget, før at du kan indstille et dagsordenpunk til godkendelse)
    • Bemærk: i web mødeoprettelsen skal dagsordenen være behandlet minimum én gang, før fanen "Indstil" er synlig.
  • under fanen Indstil finder du punktet, som du vil have aktiveret godkendelse på. Klik på 'slideren' så den bliver grøn

Godkendelse er nu aktiveret på det pågældende punkt.

Sådan slår du godkendese fra:

Ønsker du at deaktivere godkendelse på et punkt, slår du 'slideren' fra ud for godkendelse, så den bliver grå.
Brugerne vil ikke længere kunne godkende punktet.