Vejledninger og guides - hvor finder jeg dem?

De danske brugervejledninger har vi lagt ud på vores supportsite i form af artikler. Så hvis du har brug for hjælp eller leder efter en guide om en bestemt funktion i FirstAgenda, så gå på https://support.firstagenda.com/da og:

• indtast dit søgeord eller
  • led efter dit spørgsmål under kategorierne Mødedeltager, Dagsordensamler eller Administrator

Hvis der er en artikel du synes der mangler, vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Skriv til support@firstagenda.com.

Vi vil også gerne vide, hvad du synes om vores artikler - brug derfor feedback-stjernerne i bunden af artiklerne.