Hvilke browsere understøtter FirstAgenda?

FirstAgenda understøtter alle seneste versioner af følgende browsere:
Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari, Mozilla Firefox og Internet Explorer version 11.

Vi anbefaler Google Chrome som browser

Ind i mellem kan der opstå fejl og uventede brugerscenarier, når du logger ind i FirstAgenda i f.eks. Internet Explorer 10. Det skyldes at Microsoft, siden januar 2016, ikke længere udvikler eller vedligeholder ældre version af Internet Explorer. Generelt set er Internet Explorer bagud med udviklingen i forhold til andre browsertyper.

Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden og mere sikker browser end Internet Explorer. For eksempel Google Chrome eller Firefox, som er de browsere, der generelt er færrest problemer med.

Husk: Altid at sørge for at opdatere din browser til seneste version for få de seneste sikkerhedsopdateringer samt afhjælpe eventuelle kommunikationsproblemer eller fejl.