Hvad kan vi hjælpe med?

Hvordan sletter jeg en bruger?

Overvej om du vil slette en bruger eller blot deaktivere brugeren.
En deaktiveret bruger har ikke længere mulighed for at logge ind og læse dagsordner og referater i en organisation, men vil kunne fremsøges frem igen via listen "Vis inaktive bruger" og genaktiveres, hvis brugeren skal have adgang til organisationen igen.
Hvis du sletter en bruger, vil det ikke være muligt at genaktivere brugeren. Brugeren er slettet i organisationen, og du skal oprette brugeren påny, for at brugeren kan få adgang.
 

Sådan deaktiverer du en bruger

  • klik på "Brugere" i venstremenuen
  • klik på brugeren du ønsker at deaktivere
  • scroll ned til "Indstillinger" og klik skyderen "Aktiv" fra
  • klik "Gem"

Brugeren er nu deaktiveret. Ønsker du at genaktivere en bruger, kan en deaktiveret bruger altid findes frem igen under "Vis inaktive brugere" øverst til højre på Brugere siden.

Sådan sletter du en bruger

Bemærk: en bruger skal deaktiveres først, før det er muligt at slette brugeren. 

  • klik på "Brugere" i venstremenuen
  • klik på "Vis inaktive brugere"
  • klik på "Slet" ud for den/de bruger(e), du ønsker at slette

Brugeren(e) er nu slettede.

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?