Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad kan jeg ændre på en bruger?

Er du administrator eller dagsordensamler, kan du foretage nedenstående ændringer på en bruger. Som slutbruger eller mødedeltager kan du også selv rette i din profil. Du skal blandt andet selv sørge for vedligehold af din private mail, dit mobilnummer og tilpasse dine mailnotifikationer.

For at foretage ændringer på en bruger, skal du vælge menuen Brugere og klikke på den bruger du ønsker at redigere.

Ret kontaktdata

Du kan ændre for- og efternavn, arbejdsmail og mobilnummer. Den private mail skal rettes af brugeren selv eller af FirstAgenda Support.

Du kan også uploade profilbilleder på brugerne. Billederne må max fylde 5 mb.

Ændring af BRUGERNAVN

Du kan ændre en brugers brugernavn ved at overskrive det eksisterende brugernavn. Hvis det ønskede brugernavn er optaget, må du vælge et andet. Husk at klikke på Gem, efter du har valgt et nyt brugernavn. Når brugernavnet er ændret, skal slutbrugeren blot logge ind med det nye brugernavn. 

TILDELE RETTIGHEDER

Under Rettigheder kan du som dagsordensamler tilknytte en bruger til de udvalg, som du selv er ansvarlig for. En administrator kan tilknytte brugeren til alle udvalg. 
Rettighed som administrator kan kun tildeles af en bruger, som selv er administrator.

Som dagsordensamler kan du desuden give brugeren ret til at læse og kommentere på ikke-frigivne dagsordner. Det er praktisk hvis en mødedeltager skal gennemlæse og godkende en dagsorden inden den endelige frigivelse

Få Adgang til "alle åbne udvalg"

En bruger kan som udgangspunkt kun se de udvalg, som vedkommende er medlem af. Aktiveres markeringen "Kan se alle åbne udvalg" vil brugeren udover sine egne udvalg også kunne se alle åbne dokumenter i alle åbne udvalg. Lukkede udvalg og lukket indhold vises ikke. 

Få loginstatus på en bruger

Tjek om brugeren er blevet spærret (hvilket sker, hvis brugeren har overtrådt antal tilladte loginforsøg), og få at vide, hvis brugeren skal skifte adgangskode ved næste login. Den sidstnævnte status får brugeren, hvis tidsperioden for skift af adgangskode er overskredet. Antal tilladte loginforsøg og antal dage inden skift af adgangskode er indstillinger, der foretages på organisationsniveau af administrator.
Desuden kan du også se antal mislykkede loginforsøg.

Gensend invitation, send ny adgangskode og se sms

Se om en bruger har benyttet sin invitation - eller gensend invitationen, hvis den er blevet væk for brugeren.
Du kan også udsende en e-mail, så brugeren kan skifte sin adgangskode. 

DEAKTIVÉR EN BRUGER

Du deaktiverer en brugere ved at slå skyderen til Off under Indstillinger på brugerens profil. Hvis du deaktiverer en bruger vil vedkommende ikke længere kunne se dagsordner eller referater i din organisation. Hvis du derimod genaktiverer brugeren, så skal du huske at tilknytte vedkommende til de rette udvalg igen. Den genaktiverede bruger vil altid kunne se de åbne udvalg i en organisation.

Du finder inaktive brugere ved at klikke på linket Vis inaktive brugere, som er placeret øverst til højre på brugerlisten under Brugere.

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?