Hvad betyder ikonerne i brugeroversigten?

I brugeroversigten vises der af og til forskellige ikoner på brugerne. Få en forklaring her på siden, hvad de betyder.

Invitation ikke anvendt

Et brev/konvolut betyder at brugeren er inviteret ind i organisationen, men endnu ikke har anvendt sin invitation for at aktivere sin bruger. Gensend evt. invitationen på brugerprofilen.

Brugeren skal skifte adgangskode

Et gult udråbstegn betyder at brugerens adgangskode er udløbet (udløber automatisk efter XX antal dage) og skal derfor skiftes. Det er kun brugeren selv der kan skifte adgangskoden, ved at anvende "Glemt adgangskode" funktionen.

Brugeren er spærret

Et rødt kryds/"Ø" betyder at brugeren er spærret, fordi adgangskoden er indtastet forkert for mange gange. Brugeren skal derfor ændre sin adgangskode, for at blive låst op igen. Det er kun brugeren selv der kan det, ved at benytte funktionen "Glemt adgangskode".