Download udtræk over brugerrettigheder og andre log-lister

Er du administrator i FirstAgenda, kan du downloade lister med brugerrettigheder og andre log-lister Her kan du blandt andet få overblik over, hvilke brugere der har adgang til lukkede punkter (fortrolig materiale), og se hvem der har logget ind i FirstAgenda de seneste 30 dage. Læs mere nedenfor.

Bemærk: du skal være administrator i FirstAgenda for at få adgang til listerne.

LISTE MED BRUGERRETTIGHEDER

Viser en liste over alle de udvalg, som brugerne i din organisation er tilmeldt. Listen viser også hvilke rettigheder brugerne har i udvalget (dagsordensamler, Reviewer osv.). På listen angives brugerens navn, arbejdsmail, personlig mail, brugernavn, udvalgsrettighed og info om primær eller sekundær godkender.

LISTE OVER ALLE BRUGERE

Denne liste viser en oversigt over samtlige brugere i organisationen og indeholder brugernes navn, e-mail og telefonnummer.

ADMINISTRATOR-LISTE

Viser en liste over alle administratorer i organisationen. Listen indeholder administratorernes fulde navne og e-mail-adresse.

LOGINS INDEN FOR SENESTE 30 DAGE

Viser en liste over brugernes logins indenfor de seneste 30 dage. Her ser du login-dato, brugernes e-mails og en oversigt over fejllogins. Du kan også se, om brugerne skal skifte adgangskode, eller om de er spærret. Derudover fremgår det, hvornår brugerne senest har skiftet adgangskode.

Er brugeren spærret skal brugeren skifte sin adgangskode for at blive låst op igen. Se evt. hvordan i denne artikel: Spærret bruger - hvad gør jeg?

TILGÅET FORTROLIGT MATERIALE (SENESTE 30 DAGE)

Denne liste viser en oversigt over alle brugere, der har tilgået lukkede punkter i alle udvalg indenfor de seneste 30 dage.

LISTE MED TILFØJET OG FJERNEDE UDVALGSRETTIGHEDER

Viser en liste over brugere, der er tilføjet eller fjernet fra et udvalg, og hvornår handlingen er foretaget.

HVOR KAN JEG DOWNLOADE LISTERNE?

Det er kun administratorer, der kan downloade ovenstående lister. Du finder listerne ved at klikke på "Indstillinger" i venstremenuen. Scroll derefter ned til bunden af siden.

BEMÆRK:

Listerne downloades som .cvs filer. Vælger du at åbne disse filer i Excel, vil der være problemer med at vise specialtegn som æøå korrekt. Det er en fejl, der skyldes Excel, hvor en løsning afventes ved Microsoft.