Download udtræk over brugere

Du kan downloade et udtræk over alle dine aktive brugere i FirstAgenda.

Brugerlisten indeholder fornavn, efternavn, e-mail, mobilnummer og bliver hentet ned i .csv-format (comma-separated values), dvs. en kommasepareret fil der koger alt data ned i samme format, adskilt med komma. Det er simpelt tekstformat, der bruges til overførsel af større mængder af data mellem forskellige computerprogrammer og mellem databaser. Herefter kan du hurtigt og nemt bearbejde data videre i et andet program - f.eks. ved at uploade filen til Outlook til udsendelse af en fællesmail eller lignende.

Du kan hente listen ved at klikke på "Brugere" i venstremenuen og efterfølgende på linket "Print brugere", som er placeret øverst til højre på siden.

CSV og Excel

Hvis du vælger at åbne .csv filen i Excel, vil alle informationerne blive vist i den samme kolonne. Du kan adskille informationerne ved at markere kolonnen, også klikke ind på fanen "Data" og derfter vælge "Tekst til Kolonner". Her skal du vælge "Komma" som afgrænser.

I forhold til æøå formateringen, har excel på nuværende tidspukt et problem med at aflæse specialtegn korrekt. Vi afventer en opdatering fra Microsoft der kan løse problemet.