Brugere - hvordan oprettes de?

Brugere bliver oprettet under menupunktet Brugere.

En administrator kan oprette brugere til hele organisationen og tilknytte dem til alle udvalg. En administrator kan også vælge at en dagsordensamler skal kunne oprette brugere, men dagsordensamleren kan efterfølgende kun oprette brugere i det udvalg som dagsordensamleren er tilknyttet i.

Sådan opretter du brugere:

• klik på Brugere i venstremenuen
  • klik på Opret bruger
  • indtast den nye brugers e-mailadresse​

• de øvrige felter folder sig ud. Udfyld herefter navn, efternavn, og mobilnummer på den nye bruger
  • den nye bruger modtager nu en invitation til at oprette en bruger i organisationen
  • for at færdiggøre loginoprettelsen, skal brugeren følge linket i sin invitation og selv udfylde den sidste del.

Vigtigt: Tjek, at e-mail-adressen og mobilnummeret er korrekt på brugeren, ellers vil han/hun ikke modtage invitationen eller sms-koden, som vedkommende skal bruge ved første login.

Tildeling af brugerrettigheder

Under brugeroprettelsen, kan du som administrator tilknytte brugerne til udvalg, tildele roller som dagsordensamler eller administrator, allerede inden brugeren har benyttet sig af sin mailinvitation.

* Rettighed som administrator kan kun gives af en bruger, der i forvejen er administrator. Dagsordensamler kan ikke tildele rettigheden som administrator.

Se hvordan du gør en bruger til administrator her

Sådan giver du dagsordensamlere tilladelse til at oprette brugere

For at dagsordensamleren kan oprette nye brugere i sit udvalg, skal en administrator give tilladelse til det under indstillingerne for organisationen.

• log ind på web.firstagenda.com
  • klik ind på Indstillinger
  • find punktet Dagsordensamler og slå 'Må dagsordensamlere administrere brugere' til.

• klik Gem