Hvordan sletter jeg en besked i LetDialog?

Hvis du fortryder en besked, du har skrevet i en dialog, kan du slette den igen. 

Hvornår kan det være relevant at slette en besked?

Ved anvendelsen af LetDialog i gruppedialoger kan det være relevant for den dialogansvarlige at slette en besked i dialogen.

Moderering er særligt vigtigt i gruppedialoger, hvor flere forskellige borgere indgår.

Vejledning til PC

  1. Hold musen over beskeden, du ønsker at slette og klik på skraldespandsikonet  "Slet ved at klikke på skraldespanden"
     

Som dialogansvarlig kan du også slette andres beskeder i dialogen. Når en besked bliver slettet, vil dette fremgå i dialogen, og det vil også fremgå, hvem der har slettet beskeden.

Vejledning til smartphone

På telefonen har vi også gjort det ekstremt nemt, at slette en besked, hvis den ikke længere skal være tilgængelig i LetDialog.

  1. Hold fingeren på den besked du ønsker at slette
  2. Tryk herefter på "Slet"
Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?