Sådan tilslutter du en ekstern mikrofon til Assistant

Assistant understøtter brug af eksterne mikrofoner (inklusiv Bluetooth).

Du kan vælge at optage med en ekstern mikrofon, for at forbedre lydkvaliteten, når du laver en præsentation - eller hvis du mødes med en person, der ikke har en Assistent installeret.

Du skal bare ændre din telefonens inputkilde i indstillingerne, og du er klar til at optage!

Se her hvordan:

• åben "indstillinger" på din telefon og aktiver Bluetooth
  • forbind den eksterne mikrofon til din telefon
  • gå tilbage til mødet i Assistant og klik på Bluetooth-ikonet øverst i højre hjørne
  • vælg den eksterne mikrofon du netop har tilsluttet

Du optager nu mødet med ekstern mikrofon.