Sådan optager du et online konferencekald med Assistant

Er du mødearrangør eller skal du deltage i et online konferenceopkald, for eksempel via Skype, kan du optage mødet med Assistant via webversionen.

Sådan optager du et online konferencekald med Assistant

• åben Skype (eller øvrigt konferenceværktøj) og gør som du plejer, når du skal starte et konferencekald.
  • tjek at alt virker som det skal og din mikrofon er aktiveret
  • log ind i Assistant via https://app.firstagenda.com
  • gå ind på mødet og klik på "Add Conference Call"

• forbind til konferenceopkaldet ved at tilføje konference nr. og konferende id

Se hvor du finder konference nr. og konference id i denne artikel her

• vælg hvilket sprog mødet afholdes i

• klik på "Start"

Assistant er nu forbundet til konferenceopkaldet og optager mødet ved at lytter med som en mødedeltager.

Optagelsen af mødet stopper automatisk når mødets sluttidspunkt overskrides. Ønsker du at optage ud over mødets sluttidspunkt, fordi mødet trækker ud, kan du forlænge mødet ved at klikke på "+5 min" for at tilføje tilføje 5 minutter til mødet. Tryk igen på knappen for at tilføje yderligere 5 minutter osv.

Afsluttes mødet før tid, kan du manuelt stoppe optagelsen ved at klikker på "Stop recording". Klik derefter på "Yes" på at bekræfte afslutningen af optagelsen.

Assistant har nu stoppet optagelsen og forladt konferenceopkaldet og processering af mødet går i gang. Fik du afsluttet optagelsen ved en fejl, kan du trykke på "Resume Recording" for at starte optagelsen igen.

Bemærk:

• det er kun nødvendigt at én mødedeltager forbinder Assistant til konferenceopkaldet. Så snart Assistant er forbundet, kan alle mødedeltagerne se optagelsen med Assistant på mødet.
  • alle mødedeltagere kan tilføje ekstra minutter til mødet
  • alle mødedeltagere kan afslutte optagelseb af mødet