Skjul visning eller notifikationer på personlige møder

Her på siden kan du se, hvordan du skjuler personlige møder i mødeoversigten, eller hvordan du deaktiverer notifikationer på de personlige møder.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i iOS versionen.

SKJUL MØDER MED KUN ÉN MØDEDELTAGER:

Opretter du møder i din kalender, med kun dig selv som deltager, der bruges til personlige huskelister såsom "Gå til tandlægen" eller "hente børn", kan disse skjules fra mødeoversigten, så de ikke forstyrrer oversigten over dine reelle møder. Se hvordan her forneden.

• åben "indstillinger"
  • aktiver "Hide meetings without attendees"

Deaktiver notifikationer på møder med kun én mødedeltager:

Vil du gerne have dine personlige møder vist i mødeoversigten, men ønsker du ikke at modtage notifikationer på dem, kan du deaktivere notifikationerne under indstillingerne:

• åben "indstillinger"
  • vælg "Notifications settings"
  • aktiver "Meetings without attendees"