Hvordan tilføjer jeg en kalender i min iPhone?

Din lokale kalender er tilknyttet en e-mailkonto i din iPhone. Det kan fx være igennem Google (gmail), Yahoo eller Oulook.com. Så for at synkronisere dine møder, skal du oprette en bruger i Assistant med den samme e-mailadresse, som du bruger til din kalender, og som du har tilknyttet i din iPhone.

Sådan tilføjer du en kalender via en e-mailkonto i din iPhone

• Åben "Indstillinger"
  • Vælg "Konti & adgangskoder
  • Vælg "Tilføj konto" (Hvis du bruger iOS 10.3.3 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > Mail > Konti og trykke på Tilføj konto.)
  • Vælg din e-mailudbyder

• Indtast e-mailadresse og adgangskode
  • Tryk på Næste, og vent, indtil Mail har bekræftet din konto.
  • Sørg for at "Kalendere" er aktiveret

• tryk på "Arkivér"

​Du har nu tilføjet en e-mailkonto i din iPhone og er klar til at oprette en bruger. Klik her for at gå videre til det næste step: Hvordan forbinder jeg møder fra min lokale iPhone kalender?

Bemærk: hvis din e-mailudbyder ikke står i listen, skal du trykke på "Andre" for at tilføje din konto manuelt. Se hvordan i Apples guide her: https://support.apple.com/da-dk/HT201320