Hvordan tilføjer jeg en kalender i en Android telefon?

Din lokale kalender er tilknyttet en e-mailkonto i din Android telefon. Det kan fx være igennem Google (gmail), Yahoo eller Oulook.com. Så for at synkronisere dine møder, skal du oprette en bruger i Assistant med den samme e-mailadresse, som du bruger til din kalender, og som du har tilknyttet i din Android. Mangler der en kalender i din telefon kan du se mere her på siden, hvordan du tilføjer den i din Android.

Bemærk: der findes mange forskellige versioner af Android, så der kan forekomme afvigelser fra guiden. Denne guide er skrevet ud fra hvordan en kalender tilføjes på en Samsung.

Sådan tilføjer du en kalender via en e-mailkonto I din Android telefon

• Åben "Indstillinger
  • Vælg "Sky & konti"
  • Vælg "Konti"
  • Vælg "Tilføj konto"
  • Vælg din e-mailudbyder på listen
  • Indtast e-mail og adgangskode
  • Tryk "Log ind"
  • Tjek at "Synk kalender" er valgt

Bemærk:

• Hvis du har en bestemt e-mailudbyder, skal du muligvis tilføje flere serverindstillinger. (Denne information er noget, din e-mail-udbyder har). Når dette er gjort, finder du din mail under Apps > Email.

Microsoft Exchange

Hvis du anvender en exchange-løsning, anbefaler vi at du kontakter administratoren af mail-serveren for hjælp til opsætning. Se evt. denne guide til opsætning: How do I add a Microsoft Exchange e-mail account?