Hvordan forbinder jeg møder fra min lokale Android kalender?

Din lokale kalender er tilknyttet en e-mail konto på din Android telefon. Det kan fx være igennem Google (gmail), Yahoo eller Oulook.com. Så for at synkronisere dine møder, skal du oprette en bruger i Assistant med den samme e-mailadresse, som du bruger til din kalender, og som du har tilknyttet i din Android telefon.

Sådan opretter du en bruger via din lokale kalender og forbinder møder med din Android telefon

Step 1: vælg en kalender på din Android telefon som skal synkroniseres med Assistant

• Tryk på "Create account"
  • Tryk på "Calendar app" (accepter evt. at Android må få adgang til din kalender)
  • Vælg en kalender på listen (vises din kalender ikke, skal den tilføjes i telefonens indstillinger)

• Tryk "OK"
  • En bekræftelsesside vises med den valgte kalender og e-mailadressen som kalenderen er forbundet til.
  • Tryk "Continue"

Step 2: opret bruger

• Udfyld fornavn, efternavn og adgangskode
  • Tryk på "Next"
  • Verificér e-mail ved at logge ind i dit mailprogram og klik på linket i mailen, du netop har modtaget

• Når mailen er verificeret, kan du klikke på "Already confirmed?" for at logge ind.

Du har nu oprettet en bruger og kan anvende "Sign In with username", næste gang du logger ind i Assistant. Vær opmærksom på, at der kan gå lidt tid, inden dine møder er læst ind.