Hvilke data får FirstAgenda adgang til, når jeg logger ind med Office 365?

Når du første gang logger ind i Assistant app'en med Office 365, er der et par generelle betingelser vedr. dataadgang, som du skal acceptere for at anvende Assistant til dine møder.

Her på siden finder du en oversigt over disse betingelser og hvorfor de er nødvendige for at benytte app'en:

Assistant app'en skal have adgang til:

at Læse kalendere du har adgang til

Gælder alle kalendere du har adgang til, inkl. delte kalendere. Disse tilladelser er nødvendige så møder kan indlæses fra din kalender og vises i Assistant.

at Logge ind som dig og læse din profil

Denne tilladelse er påkrævet, så vi kan synkronisere mødeændringer fra din kalender og vise dit navn og profilbillede.

dine data - når som helst

'Dine data' refererer kun til dataene vedrørende dine kalendere, din profil og dine opgaver. Denne tilladelse er påkrævet, så vi kan holde app'en opdateret med de seneste ændringer i møderne og brugernes kalendere.

at Oprette, læse, opdatere og slette opgaver

Denne tilladelse er påkrævet, så vi kan synkronisere opgaver oprettet i Assistant og delt med dig mellem Assistant og Outlook Tasks.