Assistant by FirstAgenda - Kom godt i gang

Kom godt i gang med Assistant

Step by step

For at få den bedste oplevelse og det største udbytte af Assistant, anbefaler vi dig, at du bruger fem minutter på at se vores kom-godt-i-gang video, som kommer omkring alle de primære funktioner i app'en. Se den her:

1. Hent app'en i AppStore eller Google Play

I AppStore eller Google Play, søger du efter navnet "Assistant by First Agenda".

Har du ikke en iPhone eller Android telefon, kan du også benytte Assistant i vores online webversion: https://app.firstagenda.com

2. Login med Office 365 eller opret bruger

Du kan logge ind i Assistant, hvis du har en Office 365-konto (Cloud-version), eller du kan synkronisere din lokale mobilkalender ved at oprette en bruger.

3. Overblik over dine møder

Efter du er logget ind i app'en, vil du kunne se de møder, som findes i din kalender. Kan du ikke se et møde, kan du opdatere mødeoversigten ved at trykke på "Refresh". Du har også mulighed for at søge efter møder via søgefunktionen.

4. Brug af Assistant under selve mødet

Assistant hjælper dig til at automatisere og effektivisere processen omkring referatskrivning og bidrager til fastholdelse af den viden, der produceres på møder. Gennem innovativ anvendelse af talegenkendelse og machine-learning danner vi et referat med nøgleord fra mødet og giver dig mulighed for at søge i mødets lydfil.

Optagelse af møder danner baggrund for nøgleord og søgning i lyd

Når I bruger Assistant til at optage møder, anbefaler vi, at så mange deltagere som muligt henter app'en og bruger den under mødet. Jo flere der bruger Assistant til at optage mødet, desto bedre bliver det efterfølgende resultat.

Bookmarks

Vores "Bookmark" funktion giver dig mulighed for – både under og efter mødet - at markere bestemte tidspunkter i mødet, så du altid kan finde tilbage til drøftelser, der var særligt interessante for dig.

Bookmarks er personlige og kan nemt slettes. Ønsker du at tilføje et bookmark under mødet er det en forudsætning, at du selv har aktiveret optagelse.

Tilføj Decisions, Tasks og Notes

Under mødet kan du tilføje beslutninger, tildele opgaver til mødets deltagere eller tilføje noter til dig selv. Noterne er personlige og kan kun ses af dig, mens alle på mødet kan se tasks og decisions. Det er muligt både at diktere (indtale) eller indtaste ved hjælp af keyboardet.

Tilføj Photos

Tilføj billeder til mødet ved hjælp af kamerafunktionen.

5. Modtag dit audioreferat efter mødet

Ca. en halv time efter mødet er autsluttet + tiden for mødets varighed, vil alle mødedeltagerne modtage en mail med overblik over mødets beslutninger, opgaver og billeder. De mødedeltagere, som anvender Assistant, kan via mailen åbne referatet i app'en eller på web, og se mødets nøgleord, samt genhøre de eksakte sektioner fra mødet (forudsat mødet er optaget).

6. Eksekvering efter mødet

Når der skal eksekveres efter mødet, vil de personer, som anvender Assistant, have mulighed for at tilgå mødets indhold, og de kan dermed udføre præcis de opgaver, der blev aftalt under mødet – det giver færre misforståelser og mulighed for at udføre opgaven rigtigt første gang.

7. God mødelyst

FirstAgenda ønsker jer et rigtig godt møde!

Værd at vide

Vi har mange fede nye features på vej til Assistant! Hold dig opdateret via vores blog eller på de sociale medier: