Hvorfor ser jeg ikke min dagsorden under "PDF-modul"?

Mødet er endnu ikke frigivet

Årsagen er sandsynligvis, at du endnu ikke har frigivet din dagsorden. En dagsorden eller et referat skal være frigivet i FirstAgenda, for at du kan benytte PDF-modulet.

Frigiv din dagsorden, og vælg dagsordnen eller referatet inde under menuen PDF-modul. Husk at klikke på knappen Lav PDF for at starte dannelsen af PDF-filen.

Manglende dagsordensamler-rettighed

Endelig kan årsagen også være, at du ikke er dagsordenansvarlig på det udvalg, som dagsordnen ligger i. Kontakt administrator for få tildelt rettigheden som dagsordensamler på udvalget.