Hvordan eksporterer jeg en dagsorden som PDF?

Vejledningen nedenfor viser dig, hvordan du henter dagsordner og referater ud af FirstAgenda via PDF-modulet.

I toppen af siden, kan du vælge et par indstillinger, inden du eksporterer et møde som PDF:

• vælg om du vil have bilag med
  • vælg om bilagene skal lægge sig efter hver punkt (bilagene vil ellers lægge sig samlet efter dagsordenen/referatet
  • vælg om du vil have beslutninger med (gælder kun for møder oprettet manuelt i FirstAgenda).
  • vælg om lukkede punkter skal tages med i PDF'en

• sæt flueben ud for de dagsordner eller referater, du ønsker at hente fra FirstAgenda. Bemærk, at du udelukkende vil se dagsordner fra udvalg, som du er ansvarlig for.​
  • klik på Lav PDF

Den snurrende cirkel signalerer, at eksporten er i gang. Når eksporten er færdig, vil du modtage en mailnotifikation. Klik på linket i mailen

Inden du kan få vist PDF’en, skal du logge ind i FirstAgenda for at identificere dig. Hvis du ikke vil vente på mailen, har du også mulighed for at trykke "F5", når du står på PDF-modul-siden i FirstAgenda. Hvis PDF’en er klar, vil der vises et grønt flueben, og du vil kunne hente mødet i PDF-format.

• klik på Hent PDF
You voted 'down'.