Hvad kan FirstAgenda Integrations API?

Med FirstAgenda integrations API har I mulighed for at hente åbent data fra FirstAgenda Prepare, som for eksempel gør det muligt at vise dagsordener og referater på jeres hjemmeside på en nem og sikker måde. Ved hjælp af forskellige end-points vælger I selv, hvilke data der er relevante for jer, og hvordan I vil præsentere dem.

Visning af dagsordner og referater på hjemmeside

Med FirstAgenda integrations API, kan I sikre, at borgerne holder sig informeret og opdateret i den kommunale debat. I vælger selv, hvilke udvalg der skal præsenteres på jeres hjemmeside, og om titler og beslutninger skal offenliggøres på de lukkede punkter. Vær opmærksom på at alt lukket materiale ikke kommer igennem integrations API'et. Det betyder, at lukkede udvalg og lukkede møder ikke kan vises på jeres hjemmeside.

Data vises i JSON-format eller PDF'er (sagsfremstillinger) og PDF’er (bilag).

Fordele

• Hurtigere adgang til data for borgerne
  • I behøver ikke nogen download-klient
  • I skal ikke have data liggende fysisk på en server
  • Nemmere integration til hjemmeside og intranet
  • Data kan hentes på tværs af organisationer
  • Historiske udvalg kan også vises

VISNING AF TITEL OG BESLUTNING PÅ LUKKEDE PUNKTER

Inden for visse udvalg er I lovmæssigt forpligtigede til at offentliggøre titler og beslutninger på lukkede punkter. I kan derfor logge på FirstAgenda Prepare med en bruger, som har administratorrettighed, og vælge i hvilke udvalg, der skal offentliggøres titler på lukkede punkter, -  og eventuelt også beslutninger tilhørende de lukkede punkter.

fjern brugere

Det er muligt at fjerne brugere i FirstAgenda Prepare ved at lave et kald op imod API'et endpoints. Det vil sige, at vi modtager information via API'et, omkring fjernede brugere I jeres interne system, så vores API kan give FirstAgenda Prepare informationen om at fjerne brugerne i FirstAgenda Prepare.

Se EndPoints for fjern brugere nederst i artiklen.

Se integrations API endpoints

Sådan aktiveres integrations API'et

Kontakt FirstAgenda på info@firstagenda.com for info om, hvordan I får API'et aktiveret.

Læs mere om, hvordan administrator indstiller Integrations API'et i FirstAgenda.