Se SMS-koder og ret i den personlige e-mail

Som administrator i FirstAgenda kan du nu selv hjælpe brugerne, hvis de mangler en SMS-kode eller skal have rettet deres personlige mail.

Det betyder, at du ikke længere behøver at kontakte FirstAgenda, hvis for eksempel en bruger har "låst sig ude af FirstAgenda" og derfor ikke kan rette sin personlige mail for at få et nyt password. Eller hvis brugen af en eller anden grund ikke får tilsendt en SMS-kode.

Sådan retter administrator den personlige e-mail på en bruger

• klik på menupunktet "Brugere" og gå ind på en bruger
  • klik på knappen "Redigér"*
  • e-mail-feltet låses op. Indtast den nye e-mail
  • klik på "Gem" for at gemme den nye mailadresse på brugeren

* Hvis der ikke vises en "Redigér" knap, skyldes det, at brugeren har adgang til andre eksterne organisationer. Det er kun muligt at ændre den personlige e-mail på brugere, der ikke har adgang til andre organisationer end den organisation du er administrator for. Har brugeren flere adgange, skal brugeren selv ændre den personlige e-mail (se hvordan i denne vejledning) eller du skal kontakte FirstAgenda Support, hvis brugeren er låst ude.

Bemærk: Hver gang en administrator ændrer en personlig mail på en bruger vil det blive logget, hvem der har foretaget ændringen og hvornår. Under "Indstillinger" i venstremenuen kan du som administrator trække en liste over, hvilke brugere der har fået ændret deres personlige e-mails, hvem der har foretaget handlingen og hvornår.

Sådan kan administrator se brugernes SMS-koder

Hvis en bruger henvender sig til dig, fordi vedkommende ikke har modtaget sin SMS-kode, kan du nu finde SMS-koden under brugerens profil:

• klik på "Brugere" i venstremenuen og find den aktuelle bruger
  • scroll ned til "Login" kategorien på brugerens profil
  • ud for SMS-kode skal du klikke på knappen "Vis SMS-kode"*
  • SMS-koden bliver vist
  • Du kan nu videreformidle SMS-koden til den aktuelle bruger

* Hvis der ikke vises en linje med SMS-kode under brugerens profil, skyldes det, at brugeren IKKE har klikket på linket i den mail, som brugeren har modtaget i forbindelse med f.eks. brugeroprettelse, skift af adgangskode. Du skal derfor bede brugeren om at klikke på linket i mailen. Herefter vil SMS-koden blive dannet, og du vil kunne se den under brugerprofilen.

Bemærk: Idet en administrator klikker på "Vis SMS-kode" bliver det logget, hvem der har klikket på knappen, og hvornår det er sket.