Ny AD-bruger med eksterne login – Hvad gør jeg?

Det kan ske, at du får en ny bruger i din organisation, som anvender FirstAgenda Prepare i eksterne organisationer.  Når I anvender AD-login i jeres organisation, så skal I have hjælp af vores support til få samlet brugerens adgange, så brugeren har en visning af alle organisationer, som vedkommende er medlem af.

sådan gør du:

• Først skal du oprette brugeren i jeres organisation. Enten kan du trykke på Opret bruger under menupunktet Brugere. Du kan også få brugeren til at logge på, så vil brugeren automatisk blive oprettet i FirstAgenda Prepare.

Vigtigt: Brugeren skal være fuldt oprettet, der må altså ikke ligge en invitation på brugeren i Prepare.

• Når brugeren er oprettet skal du tage kontakt til support@firstagenda.com, og få vores support til at sammenlægge brugerens login. Supporten vil derefter sørge for at brugeren, får et brugernavn. Brugeren kan nu logge på med AD-login i jeres organisation. Når brugeren skifter til en ekstern organisation, så skal vedkommende skrive brugernavn + adgangskode i login-feltet til Prepare. Det er vigtigt at brugeren ikke skriver sin AD-mailadresse ind i loginfeltet, for så vil brugeren komme tilbage til jeres organisation.
  • Hvis I vælger, at brugeren skal undtages fra at anvende AD-login, og kun bruge et FirstAgenda-login, så vent med at aktivere FirstAgenda-login til supporten har sammenlagt brugerens login.