Hvordan undtager jeg en ny AD-bruger fra AD-login?

Når der kommer nye brugere til organisationen, som skal undtages fra AD, så skal de logge på med deres AD-login til at starte med.

Grunden til at de skal logge på, er at vi ikke kan undtage personer fra AD-login, hvis de aldrig har haft et login til at starte med i FirstaAgenda Prepare i jeres organisation.

Når en ny bruger skal oprettes med AD-login, så kan I enten vælge at oprette brugeren under menupunktet Brugere i Prepare eller få brugeren til at logge på med sin AD-mailadresse, og så vil brugeren blive oprettet automatisk ved første login.

Når brugeren er oprettet, så kan du følge guiden til at undtage en person fra AD-login