Hvordan sletter jeg en AD-bruger i FirstAgenda?

Adgangen til FirstAgenda styres i jeres AD. Som udgangspunkt er det derfor i AD'et, at du skal ændre på den pågældende bruger, som ikke længere skal have adgang til FirstAgenda. Vi har beskrevet de forskellige måder at deaktivere på nedenfor.

FJERN BRUGER FRA AD'ET

Hvis du fjerner brugeren fra AD'et, fordi vedkommende ikke længere er ansat i jeres organisation, vil brugeren ikke kunne logge på med sit AD-login og vil således ikke få adgang til FirstAgenda. I FirstAgenda vil brugeren dog stadig stå som aktiv, men vil som nævnt ikke kunne logge ind. Så hvis du vil rydde helt op, skal du deaktivere brugeren i FirstAgenda efterfølgende.

FJERN BRUGEREN FRA AD-GRUPPER - OG DEAKTIVÉR BRUGEREN I FIRSTAGENDA

Hvis jeres brugeres adgang til FirstAgenda styres ved hjælp af AD-grupper, så skal du søge for, at brugeren bliver fjernet fra disse AD-grupper. Dernæst skal du deaktivere brugeren i FirstAgenda.

HVAD HVIS JEG NØJES MED AT DEAKTIVERE BRUGEREN I FIRSTAGENDA

Hvis du udelukkende deaktivere brugeren i FirstAgenda har du ikke fjernet brugerens adgang til FirstAgenda. Næste gang brugeren logger på, vil han/hun få aktiveret sin bruger påny, idet AD'et stadig giver tilladelse til logon i FirstAgenda.

You voted 'down'.
Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?