Ustabilitet i forhold til at læse dagsordener i læsedelen

Dato:
05.05.2022
Type:
Status:
Løst
Website:
web.firstagenda.com
Product:
FirstAgenda Prepare

Kl. 15.10

Probelemt er nu løst og FirstAgenda Prepare kører igen stabilt.

Endnu engang beklager vi den forstyrrelse det har givet jer i dag.

Med venlig hilsen

FirstAgenda teamet

I kan opleve en ustabilitet med at tilgå dagsordener og referater i læsedelen af Prepare.

Vi arbejder på højtryk for at løse problemet.

Vi beklager meget de forstyrrelser det giver jer indtil systemet igen er stabilt.

Med venlig hilsen

FirstAgenda teamet

I har muligvis netop oplevet, at det ikke var muligt at tilgå dagsordener og referater i læsedelen på web og iPad.

Problemet er løst nu og vi er i fuld gang med at undersøge årsagen nærmere.

Vi beklager meget den forstyrrelse det har givet.

Med venlig hilsen

FirstAgenda teamet