Hvordan opretter jeg en indstilling?

Sådan opretter du en indstilling

• Gå ind på et dagsordenpunkt i på et møde i Live.

• Under Indstillinger og forslag kan du få en oversigt over alle indstillinger og forslag.

• Tryk på Tilføj.

Image
Tilføj indstilling

• Vælg herefter Indstilling øverst og skriv din indstilling ind i feltet.

Image
Skriv indstilling

• Du skal vælge om din indstilling skal være offentlig eller ej. Hvis du sætter flueben i Offentligt, så vil alle deltagere på mødet kunne se det på deres oversigt over dagsordenpunktet. Hvis ikke du sætter flueben i Offentligt, så vil det kun være synligt i administrationsdelen.

• Når du er er færdig afslutter du ved at trykke på Tilføj.